Een kijkje achter de schermen

Over ons

Over ons

Vakantiehuishuren.nl richt zich op het verhuren van vakantiehuizen in de meest uiteenlopende regio’s. Sinds 01 maart 2021 is onze website compleet vernieuwd en bieden wij een grote marktplaats van vakantiehuizen, waar huurders en verhuurders gemakkelijk met elkaar in contact kunnen komen. Op die manier kunnen vakantiegangers veel voordeliger huren. Op vakantiehuishuren.nl heeft u keuze uit meer dan 75.000 vakantiehuizen en appartementen in 33 landen.

Sneller (ver)huren

Via vakantiehuishuren.nl kunt u uw vakantiehuis sneller en gemakkelijk huren en verhuren. Zo kunnen vakantiegangers veel sneller een geschikt vakantiehuisje vinden. Ook voor verhuurders wordt het gemakkelijker gemaakt: alle verhuurders kunnen namelijk terecht op een plek.

Hoe werkt het?

In het handige overzicht kunt u gemakkelijk en snel op zoek naar een vakantiehuis naar keuze. Zo kunt u onder andere filteren op land, regio of plaats. Op basis van de ingevoerde locatie toont de website automatisch vakantiehuizen. Daarnaast kunt u nog gebruikmaken van verschillende filters, zoals bijvoorbeeld aantal personen, aantal kamers, accommodatietype, eigenschappen vakantieverblijf, bijzonderheden accommodatie, omgeving en activiteiten. Als u een leuk vakantiehuis hebt gevonden, kunt u bekijken welke beschikbare data er zijn. U kunt vervolgens direct betalen en boeken. Uiteraard ontvangt u een bevestiging van uw boeking.

Wij wensen u veel succes met het vinden van een geschikte accommodatie of vakantiebestemming en wensen u alvast een mooie zomer en een fijne vakantie toe.

Ons team

Marcel Bouwman
Oprichter / eigenaar
Ik heb altijd al een passie gehad voor ondernemen én reizen. Met Vakantiehuishuren.nl kan ik mijn hobby en werk met elkaar combineren. Ik ben erg trots op onze website en iedere dag ben ik weer gemotiveerd om onze dienstverlening te verbeteren.

Anne-Lotte Kemperman
Communicatie manager / Social media
Met veel trots beheer ik iedere dag, de social media campagnes voor Vakantiehuishuren.nl. Daarnaast doe ik ook nog talloze andere werkzaamheden betreft marketing, die ik ook met veel passie en plezier uitvoer.

Anton van den Heuvel
Sales / Support
Anton van den Heuvel is binnen onze organisatie verantwoordelijk voor het leggen van klantcontacten. Tevens kunt u bij Anton terecht voor ondersteunende vragen.​​​​​​​

Jeroen Hamminga
SEO / Tekstschrijver
Wat is er nu leuker dan het combineren van reizen en schrijven? Niets, toch? Als tekstschrijver en marketeer heb ik een passie voor reizen. Door mijn activiteiten bij Vakantiehuishuren.nl kan ik dat goed met elkaar combineren.​​​​​​​

Contactinformatie

  • E: info@vakantiehuishuren.nl
  • T: 085 - 2500310
  • W: vakantiehuishuren.nl
  • Contact

Onderdeel van Recreatie Online B.V.