Vakantiehuizen in Griekenland

Vakantiehuizen in Griekenland

Wilt u graag naar een verre zonnige bestemming, maar wilt u nog wel binnen de Europese grenzen blijven? Overweeg dan een reis naar Griekenland. Een vakantiehuis huren in Griekenland is voordeliger dan ooit en het zuidelijke gelegen Europese land heeft ontzettend veel te bieden. Zo kunt u onder andere een bezoekje brengen aan de prachtstad Athene of kunt u een van de vele eilanden bezoeken. Eilandhoppen is dan ook erg populair. Er zijn steeds meer vakantiehuizen en dat maakt het land ook steeds completer voor vakantiegangers. Het Zuid-Europese land is de op vier na populairste vakantiebestemming onder Nederlanders.

Populaire regio's in Griekenland

Vakantiehuizen Kreta

Het eiland Kreta is het populairste en ook de grootste van de Griekse eilanden. Qua grootte is Kreta zelfs het vijfde eiland in de Middellandse Zee. Toeristen gaan hier graag op vakantie omdat Kreta een mooie afwisselende natuur heeft met prachtige kloven, bergen en vlaktes. 

Bekijk aanbod

Vakantiehuizen Rhodos

Rhodos is een geliefde bestemming vanwege het klimaat. De winters zijn milt en de zomers niet al te heet dankzij de aanwezigheid van een verkoelende wind. Op Rhodos kunt u genieten van de schitterende natuur. U vindt er bergendie bedekt zijn met wijngaarden, olijfgaarden en dennenbossen. Daarnaast is de Middeleeuwse hoofdstad ook zeker de moeite waard.

Bekijk aanbod

Vakantiehuizen Zakynthos

Wanneer u op zoek bent naar een parel van een eiland is Zakynthos zeker een aanrader. Zakynthos is een eiland met een erg mooie, groene natuur, het heeft een heerlijk klimaat en prachtige stranden en witte rotsen. Daarnaast is het water echt helderblauw. De oppervlakte van 410 km² zorgt ervoor dat Zakynthos het derde grootste eiland van de Ionische zee (de zee die tussen Griekenland en Zuid-Italië ligt) is.

Bekijk aanbod

Vakantiehuizen Corfu

Corfu is een schitterend eiland in Griekenland, gelegen in het noorden van de Ionische zee. Corfu telt een oppervlakte van ca. 600 km² Corfu ligt vlak voor de kust van het Griekse vasteland (8 km) en Albanië (2 km). Ook Italië op zo'n 100 kilometer afstand ligt redelijk dichtbij.

Bekijk aanbod

Overige regio's in Griekenland

Vakantiehuizen Kos

Kos is een Grieks eiland in het zuidoosten van de Egeïsche Zee. De kustlijn van het eiland is maar liefst 112 kilometer en hier vindt u natuurlijk een breed aanbod aan prachtige stranden.

Vakantiehuizen Athene

Athene? Wist u dat er in de omgeving van Athene veel te zien is? Er is meer dan genoeg te doen om een hele vakantie in deze regio door te brengen. Ontdek ons aanbod vakantiehuizen.

Vakantiehuizen Mykonos

Mykonos is een eilandje dat circa 85 km² groot is. Er wonen slechts 10.000 Grieken op het eiland. Enkele populaire stranden zijn onder andere Psarou, Ornos,  Agrari en Kalafatis.

Vakantiethema's in Griekenland

Vakantiehuizen met zwembad

Vakantie met de hond Griekenland

Kindvriendelijke vakantiehuizen

Villa's in Griekenland

Appartementen in Griekenland

Luxe vakantiehuizen Griekenland

uitgelicht

Vakantiehuizen Griekenland

Attika, Griekenland

Appartement

5 Personen

1 Slaapkamer

€98 per nacht

Centraal-Griekenland, Griekenland

Appartement

6 Personen

3 Slaapkamers

€82 per nacht

Zakynthos, Griekenland

Villa

6 Personen

2 Slaapkamers

€145 per nacht

Lefkas, Griekenland

Villa

10 Personen

4 Slaapkamers

€351 per nacht

Centraal-Griekenland, Griekenland

Villa

8 Personen

3 Slaapkamers

€147 per nacht

Centraal-Griekenland, Griekenland

Vakantiehuis

20 Personen

6 Slaapkamers

€440 per nacht

Centraal-Griekenland, Griekenland

Cottage

4 Personen

2 Slaapkamers

€155 per nacht

Thessalië, Griekenland

Villa

8 Personen

3 Slaapkamers

€349 per nacht

Corfu, Griekenland

Villa

4 Personen

2 Slaapkamers

€107 per nacht

Corfu, Griekenland

Villa

12 Personen

6 Slaapkamers

€1.488 per nacht

Bekijk alle vakantiehuizen in Griekenland

Contactinformatie

  • E: info@vakantiehuishuren.nl
  • T: 085 - 2500310
  • W: vakantiehuishuren.nl
  • Contact

Handige pagina's

Onderdeel van Recreatie Online B.V.