Vakantiehuizen in België

Vakantiehuizen in België

Wil je binnenkort op vakantie naar onze zuiderburen? Een vakantiehuis huren in België is dan een verstandig idee. Het land staat onder andere bekend om het bier, de Belgische frieten, de chocolade en pralines en natuurlijk Manneke Pis en Kuifje. Er is voldoende te beleven in het land, met verscheidene leuke musea en diverse mooie natuurgebieden. ​​​​​​​
Zowel de actieve vakantieganger als de cultuursnuiver kan zich hier prima vermaken. Meer weten over dit leuke land? Lees gerust verder.

Populaire regio's in België

Vlaanderen

Vlaanderen

In Vlaanderen, in het noorden van België, spreekt men Nederlands. Je kunt diverse leuke steden bezoeken in dit gebied. Zo kun je onder andere een bezoekje brengen aan het populaire Gent, Brugge, Antwerpen of Kortrijk.
Ardennen

Ardennen

De omgeving rondom de Ardennen is natuurlijk prachtig. Als je hier een vakantiehuis huurt zal je daar geen spijt van krijgen. Zo kun je onder andere een bezoekje brengen aan de Ardense bossen.

Wallonië

In het zuiden van het land spreekt men Frans. Het gebied Wallonië heeft ontzettend veel te bieden. Zo kun je onder andere een bezoekje brengen aan de steden Luik, Mons, Namen, Tournai of Charleroi.

Stedentrips in België

België staat erom bekend dat ze als geen ander bourgondisch kunnen genieten. Daarnaast is België natuurlijk lekker dichtbij! Voor een stedentrip in België heb je de historische binnensteden voor het uitkiezen. De één is nog mooier dan de ander. Met hun statige gebouwen, hippe hotspots en goede restaurants vind je alles wat je nodig hebt voor een paar gezellige dagen. Een vakantiehuis huren België, wees er op tijd bij en bekijk op tijd ons aanbod vakantiehuizen België.
Een bezoekje brengen aan de Euromast of de Rotterdamse Markthal? Combineer het met een overnachting in Rotterdam.
Brussel ligt in het centrum van het land en is de hoofdstad. Het ligt ten zuiden van Antwerpen en het is de grootste stad .
De stad Gent ademt geschiedenis. Verken tijdens een rondvaart over de Leie de historische bezienswaardigheden van Gent

Vakantiehuis boeken in België

Er zijn meer dan genoeg vakantiehuizen in België te huur, zodat je van een aangename vakantie kunt genieten. Dit kan het hele jaar door. Maar soms ben je gebonden aan schoolvakanties en dan zal je toch even moeten kijken wat de wensen zijn. Er zijn meer dan genoeg kindvriendelijke vakantiehuizen te huur in België. Maar dan moet je je afvragen wat je zou willen, denk je aan luxe of liever eenvoud? Wil jij een vakantiehuis in België huren wat echt op een park ligt of liever wat buitenaf? Vind je een tuin belangrijk zodat de kinderen rondom de accommodatie kunnen spelen of wil je liever wat meer vrijheid? Er is genoeg waar je uit kunt kiezen, dus vooral even nagaan wat je wil en dan kun je een vakantiehuis boeken in België dat aan al je wensen voldoet.

Stedentrip België boeken

Als je plannen hebt om van de stedentrip België te genieten, dan kun je één van de mooie vakantiehuizen België huren. Het is de moeite waard om daar op tijd naar te kijken, want dan heb je een ruime keuze qua accommodaties. Maar waar ga je dan naar toe? Een echte aanrader is om te beginnen de stad Luik. Je kunt de bruisende stad ontdekken met street art en groen. Wat zeker aan te raden is in Luik is het fietsen en het beklimmen van de Montage de Bueren. Een andere tip voor een stedentrip is Mechelen. Het staat dan wel bekend als een compacte stad maar er zijn meer dan genoeg bezienswaardigheden voor jong en oud. Je kunt de stad op de fiets ontdekken, maar je kunt ook bijvoorbeeld de brouwerij ’t Anker bezoeken of rond wandelen in de stad.

Bezienswaardigheden België

Je kunt ook een bezoekje brengen aan Mons (Bergen) en dan ontdek je heel snel dat het een erg leuke stad is met veel bijzondere bezienswaardigheden. Je vindt er veelal gezellige pleinen en dan ook met veel kunst op straat. De stad Namen is ook de moeite waard en wordt daar ook wel Namur genoemd. Leuke restaurantjes en een heel gezellig centrum. Uiteraard is een bezoekje aan Oostende ook de moeite waard. Je moet dan zeker eens het pontje naar Oosteroever pakken en daar genieten van het uitzicht. Een vakantiehuis huren België is eenvoudig en snel geregeld als je voor ons kiest.

Hond vriendelijke vakantiehuizen België

Steeds meer mensen willen graag dat de hond mee op vakantie kan en dit kan dan ook als je een vakantiehuis in België gaat huren. Er worden je hier steeds meer hond vriendelijke vakantiehuizen aangeboden en daarom is het de moeite waard om dat zelf ook te gaan ervaren. Mag er een hond mee of zijn er meerdere honden toegestaan? Is de tuin afgezet voor de honden of moet je de honden continu aangelijnd houden? In welke regio van België ga je op vakantie en in welke periode? Is het dan drukker of kunnen de honden bijvoorbeeld aan het strand los en is het dan ook toegestaan? Er is veel waar je rekening mee moet houden, maar als je eenmaal weet wat je wil en wat er kan, dan kun je wel een heerlijke hond vriendelijke vakantie in België hebben.

Kindvriendelijke vakantiehuizen België

In België is voor jong en oud meer dan genoeg te doen, veel steden, veel natuur, de kust, je kunt er alles doen waar je maar zin in hebt. Als je de rust wil opzoeken ga je de natuur in, wil je winkelen dan ga je bijvoorbeeld naar Antwerpen. Als je voor de kinderen iets wil doen dan kies je daarvoor. Er is zoveel te doen, dat het verstandig is om vooraf goed te kijken naar welke kindvriendelijke vakantiehuizen België je worden aangeboden. Je hoeft dan van thuis niet alles mee te nemen (ideaal als je nog hele kleine kinderen hebt en er toch even uit wil). Het is de bedoeling dat je samen lekker gaat genieten, kies daarom een plek waar je tot rust kunt komen en waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Een vakantiehuis huren in België regel je online en dan geniet je van een top vakantie.