Vakantiehuizen in Spanje

Vakantiehuizen in Spanje

Wilt u graag op vakantie naar het prachtige Zuid-Europese land Spanje? Het is de op twee na meest populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Ook het aanbod vakantiehuizen in het Zuid-Europese land wordt steeds uitgebreider. Een vakantiehuis huren in Spanje? Maak dan gebruik van onze grote en zeer diverse aanbod! Het Zuid-Europese land is niets voor niets populair, met leuke steden zoals Madrid en Barcelona. Daarnaast is het klimaat hier ontzettend heerlijk en kunt u genieten van een prachtige natuur en diverse bezienswaardigheden.

Populaire regio's in Spanje

Vakantiehuizen Andalusië

Andalusië is de grootste regio van Spanje. In Andalusië vindt u bekende steden zoals Málaga, Sevilla, Ronda, Córdoba en Granada. Buiten deze steden vindt u in Andalusië ook de Costa del Sol en de Costa de la Luz.

Vakantiehuizen Costa Brava

De Costa Brava is Catalaans voor ruige wilde kust. U vindt de Costa Brava in het Noordoosten van Spanje. Deze 200 kilometer lange kuststrook loopt vanaf de Franse grens tot aan Blanes. De belangrijkste luchthaven van de Costa Brava vindt u in Girona.

Vakantiehuizen Costa Blanca

De Costa Blanca (Spaans voor witte kust) vindt u in het Zuidoosten van Spanje. De totale lengte van de Costa Blanca is zo’n 240 kilometer en u vindt hier talloze zandstranden. De bekendste steden zijn Alicante en Benidorm. Laatstgenoemde is erg populair als het gaat om overwinteren in Spanje.

Vakantiehuizen Catalonië

Catalonië is een streek in het noordoosten van Spanje met Barcelona als hoofdstad. Naast Barcelona zijn ook de steden Girona en Tarragona zeker het bezoeken waard. Ook een uitstapje naar de berg Montserrat, de ziel van Catalonië, mag zeker niet ontbreken.

Populaire eilanden in Spanje

Gran Canaria, Mallorca, Ibiza, Tenerife, wie kent ze niet. Deze bekende Spaanse eilanden behoren allemaal tot de Canarische eilanden of de Balearen. Los van deze twee bekende eilandengroepen heeft Spanje nog tal van kleinere eilanden. Hieronder vindt u de meest populaire eilanden. Bekijk snel onze particuliere vakantiehuizen op één van deze Spaanse eilanden.
Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden. Ieder jaar wordt het eiland weer drukbezocht gedurende de zomermaanden.
Mallorca met Palma de Mallorca is de hoofdstad van de individuele eilandengroep de Belearen. De kustlijn bestaat uit ongeveer 80 zandstranden.

Ibiza is een ontzettend populair eiland. Het eiland heeft talloze stranden, prachtige zonsondergangen en het nachtleven is altijd levendig.

Vakantiehuis boeken in Spanje

Vakantiehuizen in Spanje zijn er meer dan genoeg te boeken bij ons. Je moet je eens afvragen wanneer je hier gebruik van wil maken. Het is aan te raden om er tijdig gebruik van te maken, dan heb je namelijk nog een ruime keuze en kun jij een vakantiehuis kiezen welke aan al je wensen voldoet. Wil je graag uitzicht op zee? Dichtbij het strand? Een mooie tuin om je woning, een vakantiehuis op een vakantiepark? Kindvriendelijk of hond vriendelijk? Bij de vakantiehuizen in Spanje is het allemaal mogelijk. Als je in de zomervakantie gaat, is het er vaak erg druk. Veel toeristen willen dan van het mooie land genieten. Als je er samen even tussenuit wil dan kun je ook buiten de schoolvakanties gaan en dan ben je vaak goedkoper uit.

Stedentrip Spanje boeken

In het mooie Spanje kun je volop genieten van een stedentrip. Als je met de auto gaat, dan moet je bijvoorbeeld denken aan de milieuzone in Barcelona en Madrid. Er mogen dan alle voertuigen rijden met een geldige milieusticker.  Ook moet je er rekening mee houden dat je op de meeste autosnelwegen tol moet betalen.  Je kunt ook met het vliegtuig gaan, net wat jij prettiger vindt (het ligt er vast en zeker ook aan met wie je gaat). Madrid is sowieso een mooie stad om te bezoeken, maar er zijn er nog veel meer die je van heel dichtbij wilt ontdekken. Laat je daarom eens verrassen en kies een mooie stedentrip Spanje die je hier online bij ons kunt boeken.

Populaire bestemmingen Spanje

Als je het mooie Spanje wil bezoeken, dan zijn er veel dingen echt de moeite waard. Daar gaan we nu wat verder op in. Je mag het Dali museum in Figueres niet vergeten! Ook kun je een bezoekje brengen aan Barcelona voor de wereldberoemde Sagrada Familia. Er is hoe dan ook erg veel te doen, het hele jaar door. Veel mensen komen hier graag vanwege de aangename temperaturen. Laat jou maar eens verrassen in  een mooi veelzijdig land met de flamenco en de Moorse paleizen in het zuiden en de grillige kusten in het noordwesten. Ga je je graag lekker zwemmen in de zee? Of een zwembad bij je vakantiehuis in Spanje? Even lekker shoppen of lekker uiteten? In Spanje is het allemaal mogelijk en dat kan door het hele land. Of dat je nu de eilanden bezoeken of het land zelf, er is genoeg te beleven.

Kindvriendelijke vakantiehuizen Spanje

Er zijn veel mooie kindvriendelijke vakantiehuizen te huur. Spanje is erg toeristisch en daarom wordt er ook steeds meer aangeboden voor kinderen. Als je nog jonge kinderen hebt is het soms lastig om alles mee te nemen (stoeltje e.d.), maar in de kindvriendelijke vakantiehuizen in Spanje is overal al aan gedacht. Daarom is het dan ook echt vakantie vieren voor jou. Kies een leuk vakantiehuis met bijvoorbeeld een zwembad, sauna, bad of andere luxe. Een leuke locatie voor de kinderen waar dat zij lekker kunnen spelen of misschien wel een huisje met veel tuin rondom zodat je lekker naar buiten kunt samen. Als je op tijd op zoek gaat naar een geschikte accommodatie voor je vakantie in Spanje, heb jij een grote kans van slagen dat jij een vakantiehuis vindt wat aan al je wensen voldoet.