Vakantiehuis verhuren

Vast bedrag per jaar, zonder verborgen kosten

Uw vakantiehuis verhuren? Regel het zelf!

Vakantiehuishuren.nl geeft in samenwerking met huisjehuren.nl alle vrijheid bij het verhuren van uw vakantiehuis. U kunt van ons platform gebruik maken zonder langlopende contracten of hoge provisie. Heeft u een reservering ontvangen buiten Vakantiehuishuren.nl om of gaat u zelf gebruik maken van de woning? Geen probleem, u kunt de periode gewoon blokkeren in de beschikbaarheidskalender!

Eenvoudig uw vakantiehuis beheren

Dankzij het uitgebreide beheersysteem is uw vakantiehuis toevoegen en beheren eenvoudiger dan ooit. U kunt zelf de prijs van uw vakantiehuis opgeven, uw beschikbaarheidskalender beheren, foto’s wijzigen en teksten aanpassen. Zo kunt u er zelf voor zorgen dat de gegevens van uw vakantiehuis up-to-date blijven.
Het beheersysteem is ook erg handig voor uw eigen administratie. Alle reserveringen die via de website zijn gemaakt kunt u inzien waar en wanneer u maar wilt. Ook kunt u de huurovereenkomsten en facturen eenvoudig downloaden voor uw eigen administratie.

Bereik meer huurders met uw vakantiehuis

Uw vakantiehuis wordt standaard gepubliceerd op onze website. Onze goede vindbaarheid in Google zorgt er vervolgens voor dat u ook buiten uw landsgrenzen wordt gevonden.

Naadloze integratie met uw eigen vakantiehuis website

Naast het plaatsen van een advertentie op onze website is het ook mogelijk om een losse website voor uw eigen vakantiewoning bij ons af te nemen. De prijzen en beschikbaarheid worden dan direct automatisch op onze website geplaatst. Daarnaast is het ook mogelijk om uw beschikbaarheid te synchroniseren met andere websites zoals AirBnB of Micazu.
Een complete website kost bij ons € 50,- per maand zonder opstartkosten.

Kosten voor het verhuren van uw vakantiehuis

Een jaarabonnement voor het verhuren van een vakantiehuis bedraagt slechts € 119,00 excl. BTW per jaar. Heeft u meerdere vakantiehuizen in de verhuur ? Iedere extra vakantiewoning kost € 99.00 excl. BTW per jaar . Wij berekenen geen provisie. U betaalt bij ons geen boekingskosten, alleen een jaarlijkse bijdrage in de vorm van abonnementskosten. Voor een vast bedrag per jaar komt u nooit voor verrassingen te staan. Uw vakantiehuis wordt uitgebreid gepresenteerd op onze website huisjehuren.nl. Kortom: uw vakantiehuis verhuren was nog nooit zo gemakkelijk!